Over mij

Wie ben ik?
Mijn naam is Rachel Keijzer, ik ben 23 jaar oud en sinds juni 2013 sta ik ingeschreven bij de KvK. Samen met mijn vriend en mijn hond woon ik in Hoogvliet, maar ik ben bereid om door heel Nederland te reizen voor trouwerijen en fotoshoots.

Foto’s maken was eigenlijk altijd al mijn dingetje, zonder dat ik het door had. Overal waar ik naar toe ging nam ik mijn digitale cameraatje mee, zo kon ik foto’s maken van alles en niets meer vergeten. Mijn computer staat vol met foto’s.
Toen op een dag een vriendin langskwam met haar spiegelreflex camera en ik voor het eerst foto’s er mee ging maken van mijn katten was ik meteen verkocht. Zo een mooi ding moest ik ook hebben!

Ik heb 2 jaar een opleiding fotografie gevolgd op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, mijn diploma gehaald en nu dus fulltime aan het werk als fotografe. Ik kwam er achter dat een goede kwaliteit camera en lenzen niet het enige is wat belangrijk is. Hoe de camera werkt, goede inzicht hebben en verstand hebben van licht is ook heel belangrijk. Naast dat vind ik zelf photoshop ook essentieel want op die manier kan ik een foto helemaal in mijn stijl bewerken.
Ik fotografeer graag buiten op locatie, maar ik heb ook een kleine studio tot mijn beschikking.
Ik houd van lichte, kleurrijke, dromerige foto’s met soms een vintage tintje en dit zul je ook zeker terug zien in mijn foto’s.

Waar fotografeer ik mee?
– Nikon D800
– Nikon D610
– 24-70mm f2.8
– 60mm Macro f2.8
– Lensbaby composer + edge 80
– Opzet flits SB910.

Gevolgde opleidingen en Workshops
– Fotografie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam
– workshop hondenfotografie
– workshop portret fotografie inclusief photoshop