Zwangerschapsshoot in de slaapkamer en met de eerste bloesems!

Ik gebruik mijn slaapkamer, en slaapkamers over het algemeen heel graag voor fotoshoots. Natuurlijk licht is mijn favoriete licht, en in de ochtend is het perfect bij mij in de slaapkamer. Een paar weken geleden kwam Sanne langs voor een zwangerschapsshoot en fotografeerde we binnen en buiten.

Vaak twijfelen zwangere vrouwen of ze wel een fotoshoot willen. Ik kan volkomen begrijpen dat het soms best lastig kan zijn als je lichaam in zo een korte tijd veranderd. Zwanger zijn is zo mooi, en hoe je nu naar je zwangere lichaam kijkt zal wel eens anders kunnen zijn als je eenmaal je kleine wondertje in je armen hebt. Ik heb wel vaker gehoord dat vrouwen achteraf spijt hadden dat ze geen mooie foto’s van hun buik hadden laten maken. En ook vaker heb ik vrouwen gehad die eigenlijk niet wilde komen, maar achteraf toch blij waren dat ze zijn gegaan.
Samen zullen we mooie foto’s maken, waar jij uiteindelijk blij mee gaat zijn!

Ook deze knappe vrouw was gelukkig blij met de foto’s en ik mocht ze met jullie delen.<3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *