Boudoirshoot Joann

Joann nam contact met mij op en vroeg of ik met haar wilde shooten. Yup, natuurlijk wilde ik dat! We maakte prachtige boudoir foto’s, foto’s waar ik echt wel trots op ben. Voor het eerst heb ik echt geëxperimenteerd met licht, de zon scheen door het raam en het creëerde super toffe effecten en schaduwen.
Vorige week ging Joann ook nog eens viral (en het was zo gaaf om deze boudoir foto’s af en toe terug te zien!), mede omdat ze het nichtje van Bella en Gigi Hadid is, maar ik denk vooral door haar hele inspirerende teksten die ze op haar instagram plaatst.
Als je, je nog niet zeker in je vel voelde, dan voel je, je dat waarschijnlijk wel na haar instagram posts gelezen te hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *